linkedin

Diensten

Architectonisch Ontwerp
Voor nieuw- of verbouw van uw pand kunnen wij een ontwerp maken. Wij kunnen hierbij de benodigde tekeningen maken en de vergunningen aanvragen.

Projectmanagement
Om er voor te zorgen dat projecten binnen het gestelde budget en planning worden afgerond werken wij met een vaste groep leveranciers en onderaannemers. Het projectmanagement is in handen van Eltink en daarmee wordt de kwaliteit gewaarborgd.

Interior Design
Door slim met ruimte en inrichting om te gaan kan een prettige werk- en leefomgeving worden gecreerd. Wij zorgen voor een passend ontwerp en maken hierbij veel gebruik van themas als ' het nieuwe werken'.

Vloerstoffering
Met een jarenlange ervaring in de vloerstoffering kunnen wij adviseren over de diverse mogelijkheden op het gebied van vloeren.

Systeemwanden- en plafonds
Onze vaste partners werken met kwalitatief goede materialen en door een nauwe samenwerking met Eltlink kunnen wij dit goed implementeren in onze projecten.

Inrichting
Of het nu gaat om werkplekken, tafels, stoelen of speciaalwerk, onze vaste leveranciers hebben een uitgebreide collectie die aansluit bij uw behoefte. Ook hebben wij diverse accessoires in ons assortiment. Voor een overzicht van onze leveranciers zie het tabblad 'merken'.

Installatie
Met onze vaste installateur kunnen wij invulling geven alle wensen op het gebied van E-installatie en W-installatie. Zowel in kantooromgeving als ook in de medische omgeving. Wij zoeken vernieuwing in domotica systemen en zo ontwikkelen wij ook onze eigen concepten.